Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 69 m² without real estateJetelová, Prague - Záběhlice

Jetelová, Prague - ZáběhliceLift
Monthly rentCZK 15,000

+ Service chargesCZK 4,000
+ Refundable depositCZK 15,000


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 3+kk o celkové výměře 69 m2, v ulici Jetelová v Praze 10 (Záběhlice). Byt se nachází v udržovaném panelovém domě s výtahem (5.patro).

Byt je světlý po celkové rekonstrukci (bytové jádro, rozvody, kuchyňská linka, PVC podlahy z r. 2012). Má prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva samostatné neprůchozí pokoje, vstupní chodbu, koupelnu s rohovou vanou, samostatné WC a komoru na patře u bytu. Byt je bez balkónu. V každém pokoji jsou původní žaluzie.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou, horkovzdušnou troubou, varnou deskou a myčkou, vše z roku 2012. Po dohodě můžeme zajistit pohovku, jídelní stůl, stolek na TV, skříň s věšákem v předsíni, botník. Jinak je byt bez vybavení.

Zastávka autobusu Jesenická přímo u domu (na metro Skalka/Strašnická busem 7 minut, Pankrác 15 minut), možnost parkování před domem nebo v přilehlé ulici. V docházkové vzdálenosti jsou supermarkety Tesco, Penny market, Lidl (2 zastávky MHD), poliklinika, lékárny, školka, škola, pošta, sportovní areál Hamr s venkovní restaurací a nově zrekonstruovaný park Malinová-Chrpová s dětským hřištěm. Kousek se nachází OC Hostivař. Velmi klidná lokalita.

K nastěhování ihned, prohlídky možné po domluvě.

Požadujeme vratnou kauci 15 000,- + 1 nájem předem.

K uvedené ceně pronájmu se dále hradí poplatky za služby v celkové výši cca 4. 000 Kč + elektřina (elektřinu si nájemník převádí na sebe, cca 850 Kč/měs.). Internet dle vlastní smlouvy. Cena celkem cca 20.000 Kč za vše.

Property Characteristics

Listing ID583746
Layout3+kk
Available from01/05/2020
Floor5
Building typePrefab concrete
DesigneStandard
Užitná plocha69
Fully furnishedUnfurnished
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.