Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 63 m² without real estateKarlštejnská, Lety - Lety u Dobřichovic, Středočeský Region

Karlštejnská, Lety - Lety u Dobřichovic, Středočeský Region
PriceCZK 4,490,000


Velmi pěkný byt se nachází v atraktivní lokalitě Lety u Dobřichovic blízko řeky Berounky. Prodej přímo od majitele. Byt s terasou v moderně vybavené novostavbě. Dispozice 2+kk o celkové výměře 63,2 m2 včetně terasy, nabízí prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a výstupem na terasu. Ložnice i chodba nabízejí nadstandardně úložného prostoru díky kvalitním vestavěným skříním. Dále je v bytě komora a koupelna s místem na pračku. Byt je vybaven vysokým standardem (dveře Laudi Porte, kuchyňská linka Sýkora, podlahy imitace dřeva).

Lokalita nabízí skvělé vyžití a velmi dobrou dostupnost do Prahy. Vlaková stanice Řevnice je vzdálena 15 minut chůze. V těsné blízkosti vede cyklostezka podél řeky Berounky, nedaleko se nachází vodácký areál, jezdecké a další sportovní kluby. Lety i Dobřichovice mají výbornou občanskou vybavenost, restaurace, obchody. To vše, a ještě mnohem více naleznete jen 30 minut od centra se skvělou dopravní dostupností.

Property Characteristics

Listing ID582446
Layout2+kk
Available from09/11/2019
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha63
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.