Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 52 m² without real estateNepomuckých, Prague - Letňany

Nepomuckých, Prague - LetňanyPartially equipped • Lift • Garage
Monthly rentCZK 15,000

+ Service chargesCZK 3,800
+ Refundable depositCZK 30,000


Nabízím k pronájmu světlý, slunný byt 2+kk v novostavbě cihlového domu z roku 2015 v Praze – Letňanech, ulice Nepomuckých. Rozloha bytu činí 50m2, dále k bytu náleží prostorný sklep (2,50 m2) a snadno přístupné garážové stání v podzemní garáži. Byt se skládá z předsíně (6,5 m2), koupelny (3,6 m2), WC (1,4 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (26,40 m2) a ložnice (13,8 m2).Na podlahách je ve všech místnostech vinyl a dlažba v koupelně a WC. V bytě je jedna vestavěná skříň. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (sporák, trouba, myčka, lednička).

Byt je vytápěn ústředním topením.V domě je nadstandardní možnost připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Udržovaná zeleň v okolí domu a dětský koutek k dispozici před domem. Celá stavba má jen tři patra a je zde dostatek soukromí.

Byt se nachází v klidné části pražských Letňan v těsné blízkosti zdejšího lesoparku a zároveň s výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností.

Autobusová zastávka Staré Letňany 3 minuty chůze (odsud 4 minuty na metro C - Letňany). Do budoucna se uvažuje o prodloužení trasy metra C do areálu Avia Letňany, který je od bytu vzdálen 300 m. V blízkosti se nachází několik základních a mateřských škol, pošta, městský úřad, policie, poliklinika, Albert, Lidl, Penny Market. Obchodní centra Letňany - Tesco a Globus jsou nedaleko.

Property Characteristics

Listing ID582367
Layout2+kk
Available from01/02/2020
Floor2
Building typeBrick
HeatingDistance
Užitná plocha52
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
AgeUp to 10 years

Additional information

Lift
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.