Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 53 m² without real estateMalovická, Prague - Záběhlice

Malovická, Prague - ZáběhlicePartially equipped • Lift
Monthly rentCZK 14,200

+ Service chargesCZK 4,000
+ Refundable depositCZK 22,000


Nabízím k pronájmu velmi pěkný byt I. kat. 2+1, 73m2, 4. patro v cihlovém domě v ulici Malovická, sídliště Spořilov. Pokoje: obývák cca 22 m2 s balkonem na jih, ložnice cca 15 m2, kuchyň cca 10 m2. Dům je 3 roky po rekonstrukci: nová střecha, zateplená fasáda, stoupačky a plastová okna. Byt je orientovaný na jih + sever. Byt před 6 roky zrekonstruován: zděné bytové jádro, v koupelně sedací sprchový kout a místo na pračku, samostatné WC, pokoje s vlastním vchodem a vnitřními žaluziemi, podlahy: dlažba, parkety, v předsíni úložné prostory. Byt je částečně vybavený: novější rohová kuchyňská linka vč. sporáku, trouby, digestoře, menší kuchyňské rohové sezení, špajzová skříň, pokoje částečně zařízeny novějším nábytkem (po dohodě možno odvézt).

Dům se nachází na okraji sídliště, parkování u domu, v blízkosti sady, louky, zeleň, rybník Hamr a Sportovní centrum HAMR pěšky 5 min., Hostivařský lesopark a koupací vodní nádrž na kole do10 minut, na sídlišti velké nákup. centrum (Albert, drogerie, Čs.spořitelna, pošta, lékárna atd.) 2 min., stanice bus 1 min., busem: na Roztyly (C) 3 min, na Budějovickou (C) 15 min, na Floru (A) 18 min, dálnice autem 1 min.

Cena pronájmu je 14.200,- Kč (v ceně není internetové připojení) + zálohy na služby pro 2 osoby 4.000,- (topení, voda, elektro, plyn). Vratná kauce 22.000,- Kč.

Doporučuji Vám osobní návštěvu. Tento byt je ihned k dispozici.

Property Characteristics

Listing ID582222
Layout2 bedroom
Available from19/12/2019
Floor4
Building typeBrick
HeatingDistance
Floor space53
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCB

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.