Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3 bedroom • 66 m² bez realitkySpartakovská, Trnava - Trnava, Trnavský Region

Spartakovská, Trnava - Trnava, Trnavský RegionEquipped • Lift
Monthly rent€600

+ Vratná kauce€600


PRENÁJOM 3-izbový byt s loggiou vedľa City Arény

Prenajmem kompletne zrekonštruovaný, zariadený byt s úžitkovou plochou 66 m2 na Spartakovskej ulici v Trnave, s bezproblémovým parkovaním, dostupný cca 10 min chôdzou do centra a na železničnú stanicu.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývačky, cez ktorú je vstup na loggiu, spálne, samostatnej nepriechodnej izby, kúpeľne s rohovou vaňou a oknom, samostatnou toaletou.

Byt sa prenajíma zariadený v takom stave, ako je na fotkách, t.j. šatníková skriňa na chodbe, kuchynské spotrebiče (umývačka riadu, kávovar, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, práčka, plynový sporák, elektrická trúba), barový stôl so stoličkami, sedacia súprava s obývačkovou stenou, TV s ORANGE TV a vysoko-rýchlostným internetom, manželská posteľ, skrine a komoda v spálni, vstavaná skriňa s komodou v samostatnej izbe.

Nachádza sa vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou - MŠ, ZŠ, autobusové zastávky (2 min a 5 min), železničná a autobusová stanica (10 min), McDonald´s (4 min), obchodný dom BILLA (4 min), City Aréna (5 min), trhovisko - rínek s domácimi pestovateľmi pri zimnom štadióne (2 min).

Uprednostňujeme dlhodobý prenájom, slušných, pracujúcich ľudí bez domácich zvierat.

Property Characteristics

Listing ID581834
Layout3 bedroom
Available from17/01/2022
Floor6
Building typePrefab concrete
ReconstructionComplete
Floor space66
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB
DesigneStandard

Additional information

Enclosed balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.