Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 56 m² bez realitkyTř. Míru, Olomouc - Neředín, Olomoucký Region

Tř. Míru, Olomouc - Neředín, Olomoucký RegionEquipped • Lift
Monthly rentCZK 11,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 15,000


Pronájem zánovního bytu 2+kk o velikosti 56 m2, který je plně vybaven. Každý pokoj má lodžii. U kuchyně, která je vybavena varnou deskou, troubou a myčkou na nádobí, je komora s ledničkou a pračkou. K bytu je k dispozici sklep. Byt je umístěn v tiché části vnitrobloku cihlového domu v 1. patře na tř. Míru (konečná stanice tram. 2, 7), blízko kampusu Univerzity Palackého. Je ideální pro jednotlivce, hledajícího klidné a kvalitní bydlení nebo pro dva studenty, kteří jsou ohleduplní vůči okolí i zařízení bytu a domu. Cena pronájmu je 11 000 Kč měsíčně, zálohy na energie a služby domu včetně Internetu jsou 2500 Kč, vratná kauce je 15 000 Kč. Pronájem nabízíme pro nekuřáky bez domácích zvířat.

Pro více informací a prohlídku bytu prosím kontaktujte majitele:

First floor newer apartment, fully furnished available for RENT.

56 sq. m flat with 2 rooms, 1 bathroom, fully equipped kitchen, pantry and separated basement storage. Each furnished room got a balcony. The flat is located at Trida Miru Street (final station of tram # 2, 7). Easy connection to the Palacky University. The flat is ideal for a single professional or for occupancy of 2 students, quiet and respectful. Rent 13 500 CZK, including monthly utilities. Please no PETS, no smokers.

Property Characteristics

Listing ID581390
Layout2+kk
Available from07/11/2019
Floor1
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
Floor space56
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG
HeatingCentral

Additional information

Balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.