Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 60 m² bez realitkyKurta Konráda, Prague - Libeň

Kurta Konráda, Prague - LibeňEquipped • Lift • Garage
Monthly rentCZK 17,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000
+ Vratná kauceCZK 25,000


Nabízím k pronájmu krásný, kompletně zařízený byt v ulici Kurta Konráda v Praze 9, v atypickém bytovém domě Sedmikráska, 5. podlaží, orientace jiho-východ. Dispozice bytu: 2+kk o výměře 60,4 m2. Sestává z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s WC, samostatného WC a balkonu.

V předsíni se nachází velká, dvojdílná vestavěná skříň, věšáková stěna a samostatná úklidová skříň. V bytě je kompletně vybavená kuchyň včetně varné desky, digestoře, vestavné trouby, vestavné mikrovlnky a lednice s mrazákem. Součástí kuchyně je jídelní stůl a 4 židle. V obývacím pokoji je pohodlná sedací souprava, konferenční stůl a obývací stěna. V ložnici je velká, trojdílná vestavěná skříň, pohodlné dvojlůžko a velká komoda. V koupelně je vana, umyvadlo s velkou spodní skřínkou, dále zrcadlová trojdílná skříňka, sušák ručníků, automatická pračka a WC. Na balkoně je skládací stolek a 2 skládací židle.

V prvním podzemním podlaží je k bytu vlastní garážové stání s pohodlným příjezdem a hned u něj prostorný zděný sklep.Přímo v přízemí domu jsou umístěny kontejnery na odpad. Dům je uzamčen, vstup je na čip.

Měsíční nájem je 17.000,-Kč + cca 3.000,-Kč poplatky. Kauci požaduji ve výši 25.000,-Kč. Byt je vhodný pro dvě osoby, prosím nekuřáky bez domácích mazlíčků. K dispozici ihned.

V okolí je veškerá občanská vybavenost. Metro B Českomoravská v docházkové vzdálenosti 5 minut. Tramvaj směr centrum 5 minut od domu. Vlakové nádraží Libeň také v pěší vzdálenosti. Nákupní centrum Harfa 3 minuty pěšky od domu. V blízkém okolí mnoho pěkných parků, cyklostezka. Ve vzdálenosti cca 5 minut chůze se nachází O2 Arena. Pro obyvatele domu je k dispozici uzavřená zahrada s dětským hřištěm.

Property Characteristics

Listing ID581043
Layout2+kk
Available from01/11/2019
Floor5
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
Floor space60
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCA
HeatingDistance

Additional information

Balcony
Garage
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.