Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 111 m² bez realitkyZlochova, Prague - Modřany

Zlochova, Prague - ModřanyLift • Garage
Monthly rentCZK 26,000

+ Poplatky za službyCZK 5,000
+ Vratná kauceCZK 40,000


Nabízím Vám k pronájmu luxusní byt 3+kk/B v novostavbě Rezidence Modřanka, pár kroků od přírody, pár zastávek od centra. Byt o velikosti 87,9 m2 + 3x balkon o velikostech 10,5 m2, 9 m2, 3,9 m2 + garážové stání + sklep. Byt se nachází v 10. patře a je vybaven kuchyňskou linkou se sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, lednicí a myčkou, koupelnou s vanou, umyvadlem, toaletou. Na podlahách je dřevěná podlaha, v předsíni a koupelně je keramická dlažba. U domu je dětské hřiště, klidné posezení ve vnitrobloku. Přímo před rezidencí je autobusová zastávka Cukrovar Modřany, 5 min. dochozí vzdálenosti tramvaj a vlak. Ve vzdálenosti 10 min. autem obchodní centrum Novodvorská Plaza. Byt je možné po dohodě zařídit nábytkem. Sportovní vyžití nedaleko ve Žlutých lázních, in-line sport podél vody. Bazén v Podolí. Krásný výhled na řeku Vltavu.

Rent of unfurnished flat in the new building 3+kk/Balcony, flat 87,9 m2 and 3x balcony 10,5 m2, 9 m2, 3,9 m2 + parking spot in garage. Flat is located on the 10th floor in Modřany, by bus station Cukrovar Modřany. Kitchen unit is with ceramic hob, electric oven, dishwasher and fridge. Bathroom is with bathtub, sink, toilet. There is a wood floor and in the hall and bathroom there are tiles. By the house there is a playground for children.

Note to the price: 4000,- deposit payments (heating, warm and cold water, lift service, cleaning of common areas, garbage collecting)

Property Characteristics

Listing ID580276
Layout3+kk
Available from01/01/2020
Floor10
Building typeBrick
HeatingCentral
Floor space111
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB

Additional information

Balcony
Garage
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.