Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

House for sale 4+1 • 139 m² without real estateRáby - Ráby, Pardubický Region

Ráby - Ráby, Pardubický Region
PriceCZK 6,990,000


Nabízím k prodeji krásný podsklepený dům ve velikosti 4+1. Luxusní , plně zařízený dům se nachází ve velmi žádané lokalitě v obci Ráby u Pardubic pod hradem Kunětická hora. Celý dům je moderně a nově zařízený s nadstandardně vybavenou kuchyní včetně kuchyňských přístrojů a myčky. Příjemná terasa s výhledem na bazén a zahradu. Zahrada je koncipována do tropického stylu. Rychlé připojení Wifi a TV je součástí domu. K domu patří velká zahrada, která je vybavena trampolínou, pískovištěm, houpačkou a bazénem včetně posezení pod rákosovým slunečníkem.

Poloha domu nabízí mnoho skvělých zážitků, jako je přímé napojení na cyklostezku, návštěvu hradu a zámku, plavbu parníkem, projížďku na koních. V absolutní blízkosti Rábů je Golf Resort včetně luxusního wellnessu a tenisových kurtů. Do Pardubic je to 5 minut autem a Hradce Králové 15 minut. Do obce zajíždí pravidelná linka městské hromadné dopravy z Pardubic.

Property Characteristics

Listing ID580220
Layout4+1
Available from30/10/2019
ConditionVery good
EPCC - Úsporná
Užitná plocha139
Fully furnishedUnfurnished
Plot space900
Building typeLow Energy
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.