Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 44 m² without real estateRybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský Region

Rybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský RegionEquipped • Lift
Monthly rentCZK 15,000

+ Refundable depositCZK 15,000


BYT PŘED DOKONČENÍM REKONSTRUKCE. Rád bych se dohodl s novými dlouhodobými nájemníky na detailech dokončení bydlení a přenechání vybavení, jak nábytku tak i elektroniky a dalších věcí v bytě. Podle toho, co máte a nemáte :)

Byt se nachází v klidné a velmi dobře dostupné části Brna (5 minut pěšky na Mendlovo náměstí, 8 minut tramvají nádraží) v opraveném cihlovém pavlačovém domě. V domě prodejna smíšeného zboží, supermarket Albert na Mendlově náměstí.

Nová okna s trojskly, nová elektřina (rozvody, zásuvky, vypínače), dřevěné parketové podlahy, v předsíni a koupelně přírodní linoleum. Kompletně nová koupelna. Nová kuchyňská linka s lednicí a sporákem, myčku rád dokoupím.

Rozsah vybavení nábytkem, spotřebiči aj. domluvíme na osobním setkání, stejně jako termín nastěhování ve vztahu k dokončovacím pracem. Možnost nastěhování od prosince, záleží na domluvě. K dispozici lednice, sporák, myčka po domluvě. Nábytek po domluvě - velká skříň v předsíni, policové díly IKEA v koupelně a ložnici, postel, barový pult, skleněný stůl a jiné.

Cena je včetně internetu, elektřiny a plynu (tyto budou vyúčtovány dle skutečné spotřeby). Internet možno odhlásit, tj. -500 Kč.

Parkování možno vyhradit „obálkovou metodou“ ve vnitrobloku za poplatek nebo zdarma na ulici.

V případě zájmu volejte na telefonní číslo 775 331 535.

Property Characteristics

Listing ID579824
Layout2+kk
Available from04/11/2019
Floor2
Building typeBrick
HeatingGas boiler
Užitná plocha44
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
DesigneStandard

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.