Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 71 m² bez realitkyPod Vinicí, Pardubice - Pardubice, Pardubický Region

Pod Vinicí, Pardubice - Pardubice, Pardubický RegionLift • Garage
Monthly rentCZK 14,000

+ Poplatky za službyCZK 1,900
+ Vratná kauceCZK 28,000


Slunný, nový byt s orientací na JZ s velkou terasou, která je dostupná jak z obývacího pokoje, tak z ložnice. Vybaveno novou kuchyní z IKEA. Nyní je byt těsně před dokončením, k dispozici od ledna 2020. Preferujeme dlouhodobý nájem, bez domácích zvířat. Dům má výtah, v okolí je skvělá občanská vybavenost: Kaufland u domu, automyčka, wellness, tenisové kurty, park na běhání, cyklostezky, pěšky do centra Pardubic 10 minut, zastávka autobusu 100m. K bytu je možné si pronajmout až dvě garážová stání se sklepy (1500,- za jedno).

Sunny new flat south-west oriented with big terrace - entrance from living room and bedroom. Brand new IKEA kitchen. Actual state is close to finish - available from January 2020. We prefer long term rent. Pets please no. There is a elevator in building. Around is shop centre (Kaufland), carwash, wellness, tennis, park for running, cycling, 10 min to the centre of Pardubice by foot, bus station 100metres. There is a possibility to rent up to two garage parking slots with cellar. (1500,- per one)

Property Characteristics

Listing ID578924
Layout2+kk
Available from01/01/2020
Floor8
Building typeOther
Floor space71
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB

Additional information

Terrace
Garage
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.