Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 2 bedroom • 254 m² without real estateÚnanov - Únanov, Jihomoravský Region

Únanov - Únanov, Jihomoravský RegionPartially equipped • Garage
PriceCZK 2,000,000


Nabízíme vám k prodeji rodinný dům v obci Únanov, ležící 4 km od Znojma. Dům je vhodný k rekonstrukci, jednopodlažní, podsklepený, se sedlovou střechou, dispozičně řešený jako 2+1 s průchozími pokoji o výměře 18 a 15,5 m2, kuchyně 9 m2, ve dvorním traktu se nachází další obytný prostor 1+1 (výměnek), komora, dílna a uhelna. Prostorná půda umožňuje vybudování podkroví, popř. dalšího podlaží. Zastavěná plocha nemovitosti je 226 m2. V domě je zaveden veřejný vodovod, kanalizace, elektřina, plyn, telefon a dále vlastní kopaná studna. Vytápění domu – plyn, ve spodní kuchyni jsou kamna na tuhá paliva. Ohřev TUV bojlerem. Za domem je zahrada o výměře 177 m2, využívaná k pěstování zeleniny a ovoce. K domu náleží garáž se zavedenou elektřinou o výměře 28 m2, klenbový sklep na uchování potravin a další zahrada o výměře 360 m2 se vzrostlými stromy, které se nacházejí na protější straně ulice.

Dům je obyvatelný a ihned volný. V obci je veškerá občanská a kulturní vybavenost (MŠ, ZŠ, restaurace, pošta, kadeřnictví, obchody s potravinami, koupaliště s autokempem, hřiště atd.). Dostupnost do Znojma pravidelnou autobusovou dopravou je 10 min. PENB – G (mimořádně nehospodárná).

Property Characteristics

Listing ID578506
Layout2 bedroom
Available from14/10/2019
ConditionGood
EPCG
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »
Floor space254
Fully furnishedPartly
Plot space791
Building typeBrick
AgeOver 50 years
DesigneStandard
SewagePublic sewage

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.