Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 110 m² without real estateRubínová, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký Region

Rubínová, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký RegionLift • Garage
PriceCZK 4,690,000


Prodáme luxusní slunný byt 3+kk v sedmém patře domu s výtahem. Celková výměra bytu je včetně dvou teras 30 m² a suchého sklepa 3 m² celkem 110 m². K bytové jednotce taktéž náleží dvě garážová stání umístěná v přízemí domu. Bytový dům byl postaven a předán do užívání v roce 2008.

Byt se skládá z předsíně (6,1 m²), koupelny s WC (3,7 m²), WC (1,3 m²), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (31,8 m²), dětského pokoje (17,4 m²) a ložnice (17,4 m²).

Orientace bytu je na jižní stranu s krásnými výhledy na Ještěd a zelené údolí. Jedna z teras je kompletně zasklena a lze tak použít jako další pokoj či zimní zahrada. V bytu jsou použity luxusní materiály, osvětlení a vestavěné skříně. Kuchyně je vybavena spotřebiči SIEMENS. Celý byt je kompletně klimatizovaný, včetně ovládání vytápění v každé místnosti zvlášť. V koupelně je instalována vyhřívaná podlaha. V domě je vlastní plynová kotelna, která vytápí všechny bytové jednotky.

Byt se nachází v klidné části Zeleného údolí / Rochlice, Liberce 6. V těsné blízkosti je zastávka autobusu městské dopravy a nákupní středisko.

Property Characteristics

Listing ID578358
Layout3+kk
Available from06/01/2020
Floor7
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha110
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCA - Mimořádně úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace
Garage
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.