Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 7+kk • 180 m² without real estateVojanova, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský Region

Vojanova, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský RegionPartially equipped • Garage
PriceCZK 14,800,000


Rodinný dům byl navržen pro 4-5 členou rodinu. Hlavním smyslem při návrhu bylo poskytnout velkorysý prostor pro společný chod rodiny v přízemí a v patře poskytnout klid a individuální prostor každému členovi. Hostinský pokoj v přízemí nabízí soukromí případným návštěvám.

Celá centrální zóna - obývací pokoj s kuchyní je navržen tak, aby byl co nejvíce otevřený a působil jako jeden prostor a zároveň prostřednictvím vysokých dveří byl oddělitelný od komunikačních zón. Prostřednictvím velkých francouzských oken je součástí domu i velká zahrada s příjemným výhledem do klidného sadu (s venkovním sezením, které je možné dále povýšit na zimmní zahradu).

Dům má jedno nadzemní patro a přestavenou garáží pro jedno vozidlo a velkým úložným prostorem, garáž je průchozí s domem.

V přízemí je velký obývací pokoj s krbem, kuchyň (indukční deska), hostinský pokoj, technická místnost (pro praní a sušení prádla) a malá koupelna se sprchovým koutem. Dále je připojena garáž s místem pro jedno vozidlo a velkým uložným prostorem.

V nadzemním patře jdou 2 dětské pokoje, 1 pracovna, ložnice, šatna a prostorná koupelna se saunou. Všechny pokoje mají výhled do zahrady, kromě pracovny a koupelny.

Dům v přízemí má podlahové vytápění v patře jsou umístěny deskové radiátory.

Dům je umístěn na rozhraní staré a nové zástavby. Od náměstí Brandýsa cca 1 km nebo 400 m od příjemného Hrušovského rybníka. Cca 200 m od domu je mateřská školka a dětské hřiště. Školy do vzdálenosti 1 km. Nákupní centrum Lidl a Tesco je cca 1 km. 200 m od domu je autobusová zastávka na konečnou metra B i C.

Property Characteristics

Listing ID578336
Layout7+kk
Available from20/01/2020
ConditionVery good
EPCA - Mimořádně úsporná
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »
Užitná plocha180
Fully furnishedPartly
Plot space1,200
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
SewagePublic sewage

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.