Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 110 m² bez realitkyGolianovo - Golianovo, Nitriansky Region

Golianovo - Golianovo, Nitriansky Region
Price€175,700


Ponukam na predaj novostavbu RD v obci Golianovo 10km od Nitry. Jednopodlazny tehlovy RD bungalow skolavdovany v roku 2013 je zastreseny valbovou strechou, ma klasickym krov a je zatepleny 10cm fasadnym polystyrenom. Zastavana plocha je 110m stvorcovych a pozostava z troch spalni /1x 16m, 1x 13m, 1x 11m/, vstupnej chodby /6,8m/, chodby /7,5m/, kupelni so zachodom /8,4m/, zachodom s bydetovou sprskou /1,1m/, obyvacej izby /28m/, kuchyni /7,5m/ a terasy /11,3m/. V celom dome je podlahove kurenie a v kupelni dodatocny radiator na susenie. V dome je krb na drevo s vyvedenou predpripravou na rozvod tepla do je dnotlivych miestnosti. Dom ma vydlazdene chodniky a parkovacie statie pre dve auta.

Nehnutelnost sa predava bez vnutorneho vybavenia, v pripade zaujmu o ponechanie vnutorneho vybavenia, dohoda na cene mozna.

IS: elektrina, voda, splaskova kanalizacia napojena na zumpu 10m kubickych

(predpriprava na obecnu kanalizaciu)

Obec Golianovo ma kompletnu obciansku vybavenost : 2x potraviny, skola , skolka, pizza bar, pohostinstvo, detska lekarka, obvodny lekar, zubna ambulancia, domace potreby a dobrych ludi !

Property Characteristics

Listing ID578238
Layout4+1
Available from11/10/2019
ConditionNew-build
EPCB
Floor space110
Fully furnishedUnfurnished
Plot space757
Building typeBrick

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.