Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Flat for sale 4+kk • 98 m² without real estateNad Královskou oborou, Prague - Bubeneč

Nad Královskou oborou, Prague - BubenečPartially equipped • Lift
PriceCZK 13,900,000


Nabízíme prostorný a světlý byt 4+kk v 3. NP s unikátním výhledem přímo do parku Stromovka. Byt je nově po rekonstrukci navrhnuté Ing. arch. Rostislavem Mihulkou ve vysokém standardu (sanita Villeroy Boch, spotřebiče Siemens, masivní dubové podlahy atd.). Bonusem je krb v obývacím pokoji. Dům je v klidné části Bubenče/Letné přímo u vstupu do parku stromovka, v blízkosti kompletní občanská vybavenost, 5 min zastávka tram Letenské náměstí, parkování v ulici, k dispozici parkovací stání v garážích Letná. Byt je k prodeji částečně vybavený. V bytě jsou 4 neprůchozí místnosti - dvě ložnice, jídelna s kuchyňským koutem a obývací pokoj s krbem, koupelna, samostatné WC, šatna, k bytu navíc náleží sklepní kóje (5m2). V domě je nový výtah. Právní servis zajištěn. Prosím o kontaktování pouze přímé zájemce. Tel 731588394.

We offer a spacious and bright two bedroom apartment on the 3rd floor with a unique view directly to the park Stromovka. The apartment is newly renovated by Ing. by Rostislav Mihulka in high standard (Villeroy Boch, Siemens appliances, solid oak floors, etc.). A fireplace in the living room is a bonus. The house is in a quiet part of Bubeneč/Letná directly at the entrance to the park Stromovka, near complete amenities, 5 minutes tram stop Letenske namesti, parking in the street, available is a parking space in the garage Letna. The apartment is for sale partly furnished. The apartment has 4 separate rooms - two bedrooms, dining room with kitchenette and living room with fireplace, bathroom, separate toilet, dressing room, the apartment has a cellar (5m2). The house has a new elevator.

Property Characteristics

Listing ID578176
Layout4+kk
Available from01/01/2020
Floor3
Building typeBrick
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious
Užitná plocha98
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionComplete
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.