Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 38 m² bez realitkyPočernická, Prague - Strašnice

Počernická, Prague - StrašnicePartially equipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 1,500


Nabízíme k pronájmu pěkný slunný byt 1+kk v nadzemním podlaží s výhledem do zeleně, Praha 10 Strašnice, v blízkosti metra A Želivského nebo Strašnická, a tramvajového spojení (zastávka Krematorium Strašnice je 5 minut chůze vzdálená). Byt má rozlohu 38 m2 a 11 m2 slunnou terasu s venkovním osvětlením a výhledem do zeleně. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s elektrickou varnou deskou, digestoří, lednicí s mrazákem,jídelním stolem a dvěmi židlemi. K dispozici jsou dále prostorná vestavěná skříň v předsíni, botníky. Koupelna s vanou a toaletou, úložnými skříňkami a pračkou, podlaha dlažba. Na podlahách je dřevěná plovoucí podlaha, plastová okna vč. horizontálních žaluzií. Možnost připojení kabelové televize a vysokorychlostního internetu od UPC. Možnost parkování před domem, prádlo možno sušit ve společné uzamykatelné sušárně, která je 5 metrů od bytu nebo na terase, na sušáku, který je součástí zařízení. K dispozici ihned. Nájemné je 9 000 CZK + 1500 poplatky za teplo a spotřebu vody a úklidové služby v domě. Poplatky za elektrickou energii od PRE a připojení k internetu si hradí nájemce sám. Další fotografie a osobní prohlídka bytu je možná po e-mailové dohodě.

We are offering a flat for rent, 1+kk in Prague 10 Strašnice, close to Želivského or Strašnická metro station on A line, 38 sqm,with a nice sunny terace 11 sqm, partly furnished, available as of 1.12.2012. Rent 9 000 CZK + 1500 CZK service charges included. Near the transport , around 15 minutes to the center. Parking in front of the house.

Property Characteristics

Listing ID57780
LayoutStudio
Building typeOther
Floor space38
Fully furnishedPartly
EPCB

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.