Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 72 m² bez realitkyVojanova, Ústí nad Labem - Krásné Březno, Ústecký Region

Vojanova, Ústí nad Labem - Krásné Březno, Ústecký RegionEquipped • Lift
PriceCZK 899,999


Realitní kanceláře a makléři nevolat ani nepsat!!!

Byt lze financovat hypotékou nebo stavebním spořením za pomoci naší finanční poradkyně, která v případě zájmu vyřídí všechny potřebné formality. Pro bližší informace mne kontaktujte emailem.

Nabízím velmi pěkný byt 3+1 s lodžií o rozloze 72 m2, který se nachází ve třetím patře revitalizovaného panelového domu v ulici Vojanova, na nejklidnějším a nejčistším místě dané lokality. Byt má zánovní plovoucí podlahy ve všech pokojích, kuchyni i na chodbě. V koupelně je dlažba. Dále má vyměněné interiérové dveře, vstupní byly nedávno restaurovány, mají bezpečnostní zámek, novou koženku a zánovní kuchyňskou linku. Jádro je původní, nicméně v dobrém stavu. V případě jeho budoucí rekonstrukce se, navíc, jedná o nejméně komplikovanou variantu, kdy by bylo třeba nahradit pouze jedinou umakartovou příčku. Byt je připraven rovnou k nastěhování. Nádherný výhled ze všech místností na školku, park a ze dvou pokojů na vegetaci, dostupnost MHD do několika minut, veškerá občanská vybavenost, Penny, Billa, pošta, fit centrum, ZŠ, restaurace s venkovním posezením, dětské hřiště, večerky, včetně školky v bezprostřední blízkosti i celkový charakter místa. Příznivé je i urbanistické uspořádání okolních domů, zaručující dostatek soukromí bez nutnosti zatahování žaluzií v oknech. V bytě se nachází i nejnutnější vybavení, jako je dvoulůžková postel a skříň v ložnici, komody, vestavná skříň, kompletní kuchyňská linka s troubou, digestoří, mikrovlnou troubou, rohovou sedací soupravou, jídelním stolem, kompletní vybavenou chodbou (nástěnný věšák, botník, komoda, částečně zařízený dětský pokoj se skříní a komodou, obývací rohová sedací souprava, stolky, TV komoda, v lodžii je i zahradní nábytek. K bytu je taktéž sklep a na chodbě se nachází úschovný zamykatelný prostor (např. pro kočárek, zimní vybavení vozidla). Pro případnou prohlídku mne kontaktujte.

Property Characteristics

Listing ID577323
Layout3+1
Available from01/11/2019
Floor3
Building typePrefab concrete
AgeUp to 10 years
ReconstructionExterior
Floor space72
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCG
HeatingDistance
DesigneStandard

Additional information

Balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.