Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+1 • 160 m² bez realitkyTerronská, Prague - Bubeneč

Terronská, Prague - BubenečEquipped • Lift
Monthly rentCZK 44,000

+ Poplatky za službyCZK 7,000
+ Vratná kauceCZK 88,000


Nabízím k pronájmu světlý, mezonetový, kompletně zařízený byt 4+1, s vířivou vanou, výhledem na Troju a ZOO, trezorem a samostatnou šatnou na boty. Rekonstrukce bytu proběhla 12/2019. Veškeré zařizovací předměty jsou nové.

Byt o velikosti 160 m2 + prostornou terasou (20 m2) s grilem a sezením + dalším balkónem, ve 4. a 5. NP v cihlovém domě po rekonstrukci (fasáda, střecha, výtah) v klidné atraktivní lokalitě P-6 - Bubeneč

Lokalita s výbornou dostupností na tramvaj, autobus a metro A - Dejvická

V blízkosti park Stromovka, veškerá občanská vybavenost, spousta restaurací, kaváren, školky, školy a mezinárodní školy (ISP a Riverside School). Velké množství sportovního vyžití - stadion Dukla a Kotlářka v pěší vzdálenosti.

Dobré parkování se zónami pro rezidenty. K bytu je možné pronajmout samostatné garážové stání v objektu za 4000,-Kč/měsíčně

Byt je rozložen do dvou pater.

Spodní patro - chodba, kuchyň s barovým sezením, zařízena vestavnými spotřebiči (myčka, trouba, sklokeramická deska, americká lednice Samsung), včetně kompletního vybavení. Prostorná koupelna s vířivou vanou, sprchovým koutem, toaletou, bidetem, 2 umyvadly - veškerá sanita je nová, TV, střešními okny a vyhřívanou podlahou. Obývací pokoj s rohovou koženou sedačkou, TV, konferenčním stolkem a jídelním koutem. 2x šatna, ložnice s manželkou postelí (nové matrace s kokosovým vláknem ) a vestavnými skříněmi. Z ložnice je vstup na terasu, kde je gril, sezení, výhled do Stromovku, Troju a ZOO.

Do horního patra kde je další ložnice s manželkou postelí, balkón, šatna a samostatná toaleta vede dřevěné schodiště

Na podlahách jsou dřevěné plovoucí podlahy. Vytápění je zajištěno samostatným plynovým kotlem s regulací pro nastavení doby topení. Byt je napojen na PCO. V bytě je zavedeno UPC. Kabelová televize s mnoha programy. Veškerá okna jsou do klidné zahrady.

K dispozici je místnost pro kola, kočárky a zahrada ve vnitrobloku s dětskými prvky.

Dlouhodobý pronájem s nájemní smlouvou na rok s možností prodloužení. Sousedé jsou slušní lidé, rádi bychom zachovali dobré vztahy proto preferujeme nekuřáky a bez domácích mazlíčků.

Nájemné 44.000,- Kč + spotřeba energií a služeb 7.000,- Kč měsíční zálohy, vyúčtování podle skutečné spotřeby. V CENĚ NÁJMU JE 1X TÝDNĚ KOMPLETNÍ ÚKLID BYTU.

Požadujeme vratnou kauci ve výši 2 měsíčních nájmů.

K nastěhování ihned.

Property Characteristics

Listing ID576918
Layout4+1
Available from10/11/2019
Floor4
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionInterior
Floor space160
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious

Additional information

Balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.