Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 3+kk • 144 m² bez realitkySedlčany - Solopysky u Třebnic, Středočeský Region

Sedlčany - Solopysky u Třebnic, Středočeský RegionEquipped • Garage
PriceCZK 7,500,000


Rodinný dům se nachází na okraji obce Solopysky č.p. 85 nedaleko Sedlčan, k rodinnému domu patří pozemek o výměře 6 200 m2, na kterém je vzrostlá zahrada s ovocnými stromy, ale i odpočinková část s jehličnany. Na pozemku jsou dále vybudovány dva rybníčky o výměře 160 m2 a 524 m2 a zděná kolna pro uskladnění zahradního nářadí. . V dolní části pozemku je vybudován zpevněný povrch pozemku a další budova sloužící jako technické zázemí pro možnou podnikatelkou činnost (velká vytápěná garáž pro opravu pracovních strojů s montážní jámou , kancelář a sociální zázemí), Dům má vlastní zdroj pitné vody, ale zároveň je napojen i na vodovodní řád, odpad je řešen formou jímky, vytápění domu je řešeno formou PB s možností přitápění krbem, který je opatřen rozvody teplého vzduchu do jednotlivých místností. V domě se nachází dvě WC a koupelna.

Ve městě Sedlčany (7 000 obyvatel) se nachází zdravotnické zařízení, Základní škola, Gymnázium a čtyři nákupní střediska. Dostupnost velkých měst: Praha 60 km, Příbram a Benešov 30 km, Plzeň 70 km. Jedná se o lokalitu v blízkosti vodních nádrží Slapy a Orlík.

V případě zájmu je možná i směna za byt 3+kk v katastru města Sedlčany + doplatek rozdílu dle výše ceny bytu nebo na základě dohody.

Property Characteristics

Listing ID576573
Layout3+kk
Available from29/09/2019
ConditionVery good
EPCA
HeatingOther
WaterFrom a public source
RizikaPrověřit »
Floor space144
Fully furnishedFully furnished
Plot space6,200
Building typeBrick
Age10 to 30 years
DesigneStandard
SewageHome sewage treatment plan

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.