Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale Studio • 28 m² bez realitkyKošická, Prague - Vršovice

Košická, Prague - VršovicePartially equipped
PriceCZK 3,260,000


Dovolujeme si Vám nabídnout tichý  prakticky řešený poctivý jednopokojový byt s panoramatickým oknem do zahrady. Ideální pro milovníky pohodlného života v klidu a přitom téměř v centru Prahy. Byt se sestává z prostorného pokoje s parketami, předsíně s kuchyňskou linkou a dlažbou a koupelny se záchodem. Orientace na jihovýchod zajišťuje slunce po většinu dne. Relaxovat je navíc možné i v parku Grébovka s vinicí pár kroků od domu.

Byt se nachází v čerstvě zrekonstruovaném funkcionalistickém domě ze 30. let na rozmezí Vršovic a Vinohrad. Nová zateplená fasáda, rozvody, dřevěná okna s izolačními skly, střecha. Byt má nové bezpečnostní dveře, bojler, přípojku internetu UPC, vanu a patro na spaní. Dlažba na předsíni a v koupelně renovována v 90. letech.

Okolí domu nabízí oblíbenou kavárenskou ulici Krymská a pestré kulturní i sportovní vyžití. Během pár minut se pěšky dostanete do bazénu, supermarketu, fitka Form Factory, kina Pilot, divadla, zimního stadionu, kostela či na poštu. Možno využít i cyklostezku podél Botiče nebo se vydat vlakem na výlet z nedalekého nádraží Vršovice.

Strategická poloha bytu umožňuje využít  6 tramvajových linek, vlak a autobus. Jízda na metro Náměstí Míru pouhých 5 minut, I.P. Pavlova 7 min. Florenc busem 12 minut. Páteřní tramvaj 22 jezdí velmi často i o víkendech přes celou Prahu. 

Lokalita je oblíbená cizinci, a proto je byt vhodný i jako investice s jistým pronájmem. Zveme Vás na prohlídku. Začnete žít ve Vršovicích.

Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce. Dům kompletně zateplený, energetický štítek zatím nebyl vytvořen takže G.

Property Characteristics

Listing ID576485
LayoutStudio
Available from31/10/2019
Floor1
Building typeBrick
ReconstructionExterior
Floor space28
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.