Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 954 m² without real estateBošínská, Prague - Satalice

Reserved
Bošínská, Prague - Satalice
PriceCZK 11,000,000


Nabízím k prodeji stavební pozemek o výměře 954 m2 ideální pro stavbu rodinného domu, v perfektní lokalitě - Praha – Satalice ve staré zástavbě.

Pozemek je situován v tiché a klidné části.

Jedná se o rovinatou parcelu obdélníkového tvaru umístěnou v hezkém prostředí rezidenční zástavby. Přímo na pozemku jsou veškeré inženýrské sítě včetně přípojky kanalizace. K dispozici je také stavební buňka k uskladnění materiálu. Na pozemku se nacházel dům, který se postupně demoloval a nyní se na pozemku nachází už téměř jen základy z původního domu. Na pozemku se nachází funkční vlastní studna.

Lokalita je plně občansky vybavená se skvělou dostupností do centra Prahy, možnost využití dobrého autobusového i vlakového spojení (zastávky jen kousek od pozemku). V Satalicích naleznete poštu, základní školu, střední školu, obchod, restauraci, atd. Nákupní centra v dojezdové blízkosti. Dostupnost na Černý Most k metru B cca 5 minut.

Právní servis zajišťuje kupující.

Více informací případně poskytnu po telefonu nebo při osobní schůzce.

Cena k jednání.

Property Characteristics

Listing ID576367
Fully furnishedUnfurnished
Plot typeBuilding
Plocha 954
Available from28/09/2019

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.