Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 53 m² bez realitkyŠtěchovická, Prague - Strašnice

Štěchovická, Prague - StrašniceEquipped • Lift
PriceCZK 4,290,000


Nabízíme k prodeji velice pěkný byt 2+1, 53 m2, Praha 10 – Strašnice v osobním vlastnictví, který je po dřívější rekonstrukci a ve velmi dobrém udržovaném stavu. Nachází se v 5. nadzemním podlaží pod dvoupatrovou nástavbou, díky které je dostavěn výtah do mezipater zvenku domu. Byt má lodžii (4 m2) a sklep v suterénu (2 m2). V pokojích jsou plovoucí podlahy a v předsíni, toaletě, koupelně a kuchyni dlažba. Jsou zde plastová okna se žaluziemi, novější velmi prostorné vestavěné skříně v předsíni (5 m2), předělané zděné jádro, nová vana i toaleta a cca 4 roky nová kuchyňská linka se samostatně stojícím plynovým sporákem s elektrickou troubou. Součástí linky je i pračka. Většinu staršího nábytku a spotřebičů (lednice, pračka) je možné ponechat. Fasáda domu je zateplená.

Dispozice: obývací pokoj (19 m2) s lodžií (4 m2) s orientací na jižní stranu, ložnice (14 m2) a kuchyň (9 m2) na severní stranu. Samostatná toaleta a koupelna (2 m2) s vanou. Klidná lokalita se spoustou zeleně a velmi dobrou dostupností do centra s bezproblémovým parkováním v okolí domu bez modrých zón. Byt se nachází mezi stanicemi metra „A“ Strašnická a Skalka, za domem je zastávka autobusu. V ulici je mateřská školka a ve vedlejší ulici základní škola, pár minut pěšky Poliklinika Skalka. V okolí domu do 5 minut chůze se nachází nákupní centrum Tesco Extra Skalka a tenisové kurty, cca 10 min pěšky skate park a lanové centrum Gutovka. Spojení autem cca 7 min několik obchodních center jako Europark, Fashion Arena Outlet Štěrboholy a Vivo! Hostivař. Prohlídky po dohodě ve večerních hodinách (od sedmi) nebo o víkendu, byt je nyní obýván jedním z majitelů. Volný po dohodě.

Property Characteristics

Listing ID575639
Layout2 bedroom
Available from01/03/2020
Floor5
Building typePrefab concrete
Age30 - 50 years
ReconstructionComplete
Floor space53
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC
HeatingDistance
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.