Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+kk • 80 m² bez realitkyMerhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský Region

Merhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský RegionLift
Monthly rentCZK 16,500

+ Poplatky za službyCZK 4,000


Pěkný světlý byt 2 roky po generální rekonstrukci se nachází ve 4NP zrekonstruovaného domu s památkově chráněnou fasádou a novým výtahem. Je vzdálený 2 tramvajové zastávky od centra (nebo 10 minut chůze). V bytě je velký obývací pokoj s prostornou kuchyní, která má ostrůvek pro přípravu jídla. K dispozici jsou 2 ložnice, přičemž jedna z nich má extra prostor, který se dá využít jako malá pracovna. V chodbičce je místo pro vysoké šatní skříně. Koupelna má prostorný sprchový kout i vanu. Byt je v celkově velmi pěkném stavu, součástí vybavení jsou 3 skříně.

Nice and very bright apartment is located on the 4th floor of a renovated building and it is just 2 years after a general reconstruction. It is 2 tram stops from the center (or a 10-minute walk). The apartment has a large living area where is also a kitchen with a large island for food preparation. In the apartment are 2 bedrooms, one of them has extra space for a study or table for computer. The bathroom has both -a large shower and bathtub. In the hallway there is space for high wardrobes. The apartment is in a very good condition, apart of kitchen are here 3 cabinets. There is a new lift in the house.

Property Characteristics

Listing ID575320
Layout3+kk
Available from01/11/2019
Floor4
Building typeBrick
HeatingGas boiler
Floor space80
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG
ReconstructionComplete

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.