Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Office to rent • 250 m² without real estateAntala Staška, Prague - Krč

Antala Staška, Prague - Krč
Monthly rentCZK 56,250


Nabízíme dlouhodobý pronájem kancelářského prostoru o výměře cca 250 m2 před rekonstrukcí na výhodné adrese Antala Staška 34, Praha 4. Cena 225 Kč/m2, možná participace na rekonstrukci.

Nabízený prostor je aktuálně velkoplošná kancelář a je nutná rekonstrukce - variabilní prostor, který si může nájemce upravit zcela dle svých představ. Rekonstrukci můžeme případně zařídit dle požadavků zájemce.

Prostory jsou v klidné části objektu pod samostatným uzavřením s autorizovaným přístupem. K dispozici kuchyňka, WC, sklady, parkování. Přístup 24/7, budova poskytuje non-stop recepci, podatelnu, ostrahu, havarijní službu, technickou a IT podporu.

Poplatky (paušál na energie a služby) 24.000 Kč/měs. + DPH, případně je možný podružný elektroměr a účtování faktické spotřeby. Preferujeme zájemce o dlouhodobý pronájem.

Internetové stránky www.dassel.cz.

Property Characteristics

Listing ID575216
Fully furnishedUnfurnished
Floor3
Plocha kanceláře250
Available from01/10/2019

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.