Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 36 m² without real estateSedláčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský Region

Sedláčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 13,000

+ Refundable depositCZK 20,000


Vybavení:

Byt je plně vybaven. Součástí je pračka, lednice, nábytek (jídelní stůl, židle, postel včetně matrace), kuchyně, zahradní nábytek na terase, botník. Nově je také v bytu zakoupená klimatizace.

Dispozice:

Byt má 36 metrů čtverečních a jeho součástí je také velice snadno přístupná terasa o rozloze 45 metrů čtverečních ve vnitrobloku budovy. Byt má také sklepní kóji. Byt se nachází v přízemí a přístup do něj je bezbariérový.

Parkování:

K bytu je k dispozici parkovací místo zahrnuté v ceně pronájmu, a to včetně služeb. Toto místo je v garáži viz foto, k otevření vrat dostanete k dispozici telefonní číslo, na které stačí pro vjezd a výjezd zavolat. Garáž operuje 24/7 a je součástí budovy ve které se nachází byt.

Doprava:

Byt je v blízkosti dopravního uzlu Novolíšeňská, kde jezdí jak autobusy, tak i trolejbusy a tramvaje. K tramvajové zastávce je to cca 3 minuty pěšky, cesta na hlavní nádraží trvá poté cca 15 minut. Samozřejmostí jsou i noční rozjezdy, které jezdí jak na Novolíšeňskou, tak i na zastávku Vlkova, která je cca 3 minuty od vchodu do budovy.

Služby:

Lokalita se nacházi cca pět minut chůze od supermarketu Billa, 7 minut chůze od Lidl a cca 10 minut od supermarketu Albert.

Vlastnictví:

Jedná se o družstevní byt - výpis z katastru: https://bit.ly/2kmoUOE

Property Characteristics

Listing ID574808
LayoutStudio
Available from16/09/2019
Building typeBrick
Floor space36
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.