Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 89 m² bez realitkyOstrovní, Prague - Nové Město

Ostrovní, Prague - Nové MěstoEquipped • Lift
Monthly rentCZK 31,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000
+ Vratná kauceCZK 39,000


Pokud chcete bydlet v centru Prahy a zárověň mít možnost procházek v zeleni, našli jste to pravé. Pronajmu nově zrekonstruovaný, slunný byt ve 2. podlaží dobře udržovaného domu s výtahem v centru města, vedle ND, 100 m od Žofína. Byt je luxusně prostorný a velmi příjemný. Právě dokončená celková rekonstrukce, veškeré vybavení bytu včetně nábytku je nové. Skládá se z velké ložnice, kuchyně spojené s obývacím prostorem, pokoje s balkonem směřujícím do klidného vnitrobloku, koupelny, samostatného WC, technické místnosti s pračkou a sušičkou a haly. Byt je vybaven samostatným el. kotlem, takže nájemník platí vlasní spotřebu. Hledáme slušné nájemníky na dlouhodobý vztah.

If you want to experience living in the center of Prague, yet you want to be able to enjoy a park, you just found your place. Next to the National theater only 100 m from Žofín! We are offering for a long term rent a newly reconstructed and furnished apartment in a well maintained building with an elevator (2nd above ground floor). The apartment consists of a large bedroom, kitchen and dining area/living area, bedroom with a balcony, bathroom, separate WC, laundry room with a washer and dryer, hallway. Everything is new, the remodeling was just finished.The apartment is very light and comfortable, spacious. We are looking for a long term tenant.

Property Characteristics

Listing ID574783
Layout3+kk
Available from10/10/2019
OwnershipPersonal
EPCF
ReconstructionComplete
Floor space89
Fully furnishedFully furnished
Floor2
Building typeBrick
HeatingElectric boiler
DesigneLuxurious

Additional information

Balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.