Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 23 m² without real estateFibichova, Prague - Žižkov

Fibichova, Prague - ŽižkovPublic transport 5 minutes of walking • Equipped
Monthly rentCZK 9,900

+ Service chargesCZK 1,000
+ Refundable depositCZK 15,000


Starting November 1st, we are renting out our sunny stylisch studio located in the Vinohrady/Žižkov neighborhood, right at the TV Tower. The studio is located on the ground floor with with view into a quiet courtyard with residential parking. The wall is decorated by original map of the neighborhood by Czech illustrator duo Tomski and Polanski.

The studio is fully furnished - modern white kitchen with cooker and fridge, dining table, sofa, sleeping on the patio. There is a brand new shower in the bathroom and a possibility to add a small wasching machine. There is floor heating in the studio and own boiler.

Location is fantastic - 5 min to Jiřího z Poděbrad with regular farmers markets, restaurants, cafes. One can also walk down to Olsanske namesti tram stop and be in 15 min at the Main Railway station.

Od 1. listopadu nabízíme k pronájmu krásnou světlou stylovou garsonku (23m2) na rozhraní Žižkova a Vinohrad přímo pod žižkovskou televizní věží. Garsonka se nachází v přízemí činžovního domu s výhledem do klidného vnitrobloku, kde je zřízeno parkování pouze pro rezidenty. Na zdi je originální mapa sousedství od Tomski a Polanski.

Garsonku nabízím k dlouhodobému pronájmu již vybavenou. Součástí vybavení je moderní bílá kuchyň s vestavěnou lednicí a sklokeramickou varnou deskou, malý stůl, sofa, spaní v patře. V koupelně je nový sprchový kout a je možné připojit menší pračku. Byt je vytápěn podlahovým topením a má vlastní kotel.

Umístění bytu je fantastické - 5 minut na Jiřího z Poděbrad, kde jsou pravidelné farmářské trhy, restaurace, kavárny atd. Kromě metra na Jiřího z Poděbrad lze sejít dolů na zastávku tramvaje Olšanské náměstí - dojezdnost na Hlavní nádraží cca 15 min.

Property Characteristics

Listing ID574181
LayoutStudio
Available from15/11/2020
OwnershipPersonal
Užitná plocha23
Fully furnishedFully furnished
Floor1
Building typeBrick

Additional information

MHD 2 minutes by car

What you will find nearby

Public transport
🚶 427 m (5 min)
Post officePraha 33
🚶 390 m (5 min)
ShopPotraviny Ovoce Zelenina
🚶 217 m (3 min)
BankRaiffeisenbank
🚶 491 m (6 min)
RestaurantLa Bottega Gastronomica
🚶 101 m (1 min)
PharmacyNemocnice na Žižkově
🚶 322 m (4 min)
SchoolZákladní škola - Duhová škola
🚶 360 m (4 min)
KindergardenPiccole Pesti
🚶 400 m (5 min)
Sports fieldSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 680 m (8 min)
Playground
🚶 337 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.