Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 70 m² bez realitkyKarlštejnská, Chýnice - Chýnice, Středočeský Region

Karlštejnská, Chýnice - Chýnice, Středočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 11,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000
+ Vratná kauceCZK 20,000


Nabízíme k pronájmu byt v rodinném domě o dispozici 2kk se samostatným vstupem přes pavlač na dvoře. V bytě je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem - vybaven lednicí, elektrickým sporákem s troubou, myčkou a varnou konvicí. Samostatný oddělený pokoj. Koupelna s rohovou vanou a wc. Částečně vybaveno, ale je možné se dohodnout na případném dovybavení (stůl, židle, pračka), ale případně i vystěhování stávajících skříněk na fotografiích. Byt je po rekonstrukci, vyměněny okna a zatepleno. Byt má všechny okna do dvora - výhled k sousedům a na pavlač. Možnost využití pavlače jako odpočinkového prostoru, případně pěstování bylinek, rostlinek apod. Společné využití zahrady je na domluvě.

Pro případnou prohlídku volejte: 775 115 850

Byt je ideální pro někoho, kdo potřebuje pravidelně do Prahy za prací, ale už ho omrzelo velkoměsto. Přímo před domem je autobusová zastávka sítě PID, odkud se dostanete na metro Zličín nebo metro Luka. Vesnice Chýnice leží na hranici chráněné krajné oblasti Český kras a tak je to ideální místo k životu pro milovníky výletů. V blízkosti je Karlštejn, lom Velká Amerika nebo Koněpruské jeskyně. Vesnicí vede cyklostezka (umístění kol možné).

My, pronajímatelé, jsme rodina se 2 dětmi (kluci 9let a 10měs). Pravidelně parkujeme osobní auto před domem. Nájemník má možnost osobní vozidlo parkovat v obci na obecních pozemcích (blízko bus zastávky, kousek od domu) nebo v případě Naši nepřítomnosti i před domem.

Property Characteristics

Listing ID573940
Layout2+kk
Available from01/11/2019
OwnershipPersonal
EPCC
ReconstructionComplete
Floor space70
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeBrick
HeatingCentral
DesigneStandard

Additional information

Terrace
Front garden 20 m²

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.