Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 82 m² without real estateŠtverákova, Prague - Horní Počernice

Štverákova, Prague - Horní PočernicePartially equipped
PriceCZK 7,500,000


Nabízíme k prodeji dispozičně zajímavý a velmi dobře zařízený nízkoprovozní byt 3+kk v novostavbě z roku 2010. Byt má výměru 82 m2 a 2 balkony. Situován je na V, Z, S. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží ze 2 (první patro). V domě jsou čtyři byty, na patře jeden soused. Byt je nadstandardně vybaven (centrální vysavač, dvě velké vestavěné skříně, podlahy, dveře, sanita, spotřebiče, světla).

Do bytu se vchází do velkého otevřeného prostoru, po levé ruce vstup do komory. V prostoru je pak umístěn kuchyňský kout (9,2 m2), obývací pokoj (26 m2) se vstupem na terasu. Následuje vstup do menší chodby, ze které se vchází do koupelny, na toaletu a do dvou místností o rozměrech 14,8 m2 a 11,7 m2.

Byt je nově vymalován omyvatelnými barvami, je zde zařízen satelit a přípojky na internet. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo, byt je vybaven podlahovým topením, a tudíž má nízké provozní náklady (cca 5.000,- Kč měsíčně, včetně fondu oprav). Výhodou jsou nainstalované sítě proti hmyzu a venkovní rolety. Dále byt disponuje bezpečnostními dveřmi, bezpečnostními skly u balkonů a alarmem. Příslušenství bytové jednotky tvoří sklep 4,3 m2 a podzemní parkovací stání.

Byt je situován v lokalitě, kde nalezneme sportovní vyžití (cyklistická stezka), ale také blízko na nákupy (CČM, Albert, Lidl). Zastávka autobusu je od domu 100 m. V okolí velmi dobrá občanská vybavenost.

Doporučujeme prohlídku, byt přímo od majitele.

Property Characteristics

Listing ID573911
Layout3+kk
Available from08/09/2019
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha82
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.