Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 53 m² without real estateKařez - Kařez, Plzeňský Region

Kařez - Kařez, Plzeňský Region
PriceCZK 2,969,600


Čistý vzduch prostoupený vůní lesa, velká zahrada se starou lípou před domem jako symbol ochrany proti zlým mocnostem… Na místě, kde po několik staletí stávala stará stodola patřící rodu Colloredo-Mannsfeldů, nyní vzniká venkovský dům se 14 byty s rodinnou atmosférou respektující ducha místa.

Byt v 1. nadzemním podlaží s bezbariérovým přístupem nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, na který navazuje vstup na vlastní zahrádku patřící k bytu, dále ložnici, koupelnu a vstupní halu. Předpokládaný termín dokončení je 30.9.2020.

Energeticky velmi úsporný dům zaručuje nízké náklady na bydlení. V interiéru jsou použity kvalitní materiály - třívrstvé dubové podlahy, dřevěné dveře z masivu s historickým kováním sladěným s okenními kličkami, dřevěná okna s izolačními trojskly v rustikálním provedení, originální dlažba a obklady, sanitární zařízení značek VitrA a Roca. Ústřední vytápění centrálním kondenzačním kotlem značky Vaillant.

Možnost volby zařizovacích předmětů dle Vašeho vlastního výběru už jen do konce dubna 2020!

Obyvatelům je k dispozici společná zahrada s místem pro grilování, relaxačními zónami, vyvýšenými záhony, ovocným sadem a dětským hřištěm navržená uznávanou architektkou Ing. Arch. Jitkou Dvorskou. K bytu je třeba dokoupit parkovací stání na uzavřeném pozemku u domu. V případě zájmu je možné přikoupit i zahradní sklad k uskladnění kol, lyží, dětského vybavení apod.

Klidné místo na úpatí Kařízské hory s nádherným výhledem do údolí vesnice, na zbirožský zámek a do okolních lesů najdete v malebné vsi Kařez mezi CHKO Křivoklátsko a CHKO Brdy se skvělou dostupností do Prahy (25 min po D5) i Plzně (20 min po D5). V pěším dosahu je veškerá občanská vybavenost (školka, škola, pošta, obchod, restaurace, autobusová a železniční zastávka, sportoviště). Přímo u domu jsou turistické a cyklistické stezky, které Vás zavedou například do nedotčené brdské přírody.

Pro více informací o projektu navštivte stránky www.panskyovcin.com. Přijeďte poznat kouzelné místo k žití v nádherné krajině plné rybníků, lesů a hájů. Těšíme se na Vás.

Property Characteristics

Listing ID573229
Layout2+kk
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha53
Fully furnishedUnfurnished
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Front garden 40 m²

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.