Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 205 m² without real estateLaténská, Prague - Jinonice

Laténská, Prague - JinonicePartially equipped
PriceCZK 6,280,000


Nabízíme k prodeji slunný přízemní byt o dispozici 2+kk se dvěma terasami, vlastní zahradou a zahradním domkem. Pozemek je orientovaný na jiho-západ. Výměra bytu je 55 m2 a zahrady 150 m2.

V bytě se nachází předsíň (6,8 m2), která dále vede do koupelny (5,8 m2), pokoje (ložnice 15,2 m2) a obývacího pokoje s kuchyní (22,8 m2). Součástí bytu je také praktická komora (1,9 m2), sklepní kóje (4m2) a parkovací stání v garáži.

Světlá a prostorná ložnice je orientovaná na jiho západ. Z ložnice se francouzskými dveřmi vstupuje dlážděnou terasu a vlastní oplocenou zahradu.

Obývací pokoj je orientován na západ a sever. Má okno, francouzské dveře s velkým oknem a další okno v kuchyňském koutě. Z obývacího pokoje se vstupuje na terasu s teplou dřevěnou podlahou a na zahradu. V předsíni bytu, koupelně a komoře je dlažba, pokoj a obývací pokoj s kuchyní mají dřevěnou plovoucí podlahu. Dveře v bytě jsou s dekorem dřeva od firmy Sapeli. Všechna okna a dveře jsou vybavena vestavěnými elektricky stahovatelnými předokeními roletami zajišťující bezpečnost a dokonalé odstínění tepla a světla.

V koupelně je vana.

Byt má řešený elektronický zabezpečovací systém s možností napojení na pult centrální ochrany.

Celá budova je velmi dobře zateplena. Spolu s jihozápadní orientací bytu jsou náklady na vytápění velmi nízké. Vytápění je řešeno radiátory se samostatnou regulací topení pro každou místnost. V koupelně je topení řešeno praktickým žebříkem.

Zahrada má rozlohu 150 m2 a je na ní praktický uzamykatelný zahradní domek (8m2) s prodlouženou střechou. Domek je vhodný například na uskladnění sportovního náčiní, skůtru, motocyklu, zahradního vybavení, grilu nebo jako praktická dílna. Domek má rozvod elektřiny. Na zahradu vede vstup také z pěší ulice, je tak snadno přístupná například na kole.

Dům je ve výborném stavu s funkčním SVJ.

V domě je UPC internet. V přízemí domu je společná kočárkárna. V okolí domu je pravidelně udržovaná zeleň a nově vystavené moderní dětské hřiště s večerkou.

Poplatky za služby, společné prostory a fond oprav jsou do 5.000,- Kč měsíčně (včetně topení a spotřeby vody), zálohy na elektřinu cca 800,- Kč měsíčně.

Byt se zahradou má výbornou dopravní dostupnost. Ve vzdálenosti cca 2 minuty chůze se nachází autobusová zastávka Nušlova a Šafránkova, metro (Nové Butovice) je vzdálené cca 10 minut pěšky. Metro Motol je vzdálené dvě zastávky autobusem a zároveň sousedí s chráněnou přírodní rezervací a je tak perfektní kombinací bydlení v těsném sousedství přírody a zároveň výhodami bydlení ve městě.

Obchod Lidl je vzdálen cca 300 m, nákupní galerie Nové Butovice cca 15 minut pěšky. 5 minut pěšky od bytu je německá škola a gymnázium. Obchodní centrum Zličín je vzdáleno 5 minut autem. Velmi dobré napojení také na D5, pražský okruh a tunelový komplex Blanka.

Property Characteristics

Listing ID573221
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space205
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.