Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 119 m² without real estateRavennská, Prague - Horní Měcholupy

Ravennská, Prague - Horní Měcholupy
PriceCZK 8,092,000


Atypický byt 4 + kk byl podle PD nově postavený a zkolaudovaný v roce 2006 ve zvýšeném přízemí 6 podlažního panelového domu v klidné lokalitě Horních Měcholup.

Dispozici bytu je 4 + kk, byt má dvě koupelny s WC, lze ho přebudovat i na dvou generační, či dva byty se samostatnými vchody. Byt má velkou lodžii 14,7 m2 a sklepní koji.

Dům je je ve vlastnictvi SV včetně pozemků kolem domu a je kompletně rekonstruovaný (zateplení, okna, nové rozvody elektro, voda, kanalizace, výtahy, interiéry, sklepy, kamerový systém).

Ulice, kde dům stojí je klidná a slepá. V okolí domu je hodně zeleně, pod je okny dětské hřiště a do 100 m od domu je ÚMČ Praha 15, MŠ a ZŠ. V blízkosti jsou obchody s potavinami Billa, Penny Market, Kaufland a Lidl.Zastávka autobusu 125 a 175 je od domu vzdálena 50 m.

Lokalita je vhodná pro rodiny s dětmi a rodiny, které mají rádi přírodu - v těsné blízkosti je golfové hřiště, tenisové kurty, cyklostezky, Hostivařský lesopark.

Byt je k prodeji, případně k výměně za menší byt (OV, možno i družstevní) na Praze 15, 10, či 11 s doplatkem, nebo za dva menší byty.

Property Characteristics

Listing ID572999
Layout4+kk
Available from01/01/2020
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
Užitná plocha119
Fully furnishedUnfurnished
Floor1
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.