Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 76 m² without real estateRumburských hrdinů 749, Nový Bor - Arnultovice u Nového Boru, Liberecký Region

Rumburských hrdinů 749, Nový Bor - Arnultovice u Nového Boru, Liberecký Region
PriceCZK 855,000


Byt 3+1 v osobním vlastnictví v Novém Boru v klidné části na okraji města, výhled na město a na horizont (Sloup, Skalice, Klíč). Jedná se o slunný byt - orientace JZ s lodžií (5m2). Dětský pokoj lze rozdělit na dva pokoje s vlastním vchodem a oknem. Prostorná předsíň s vestavnými skříněmi. Byt je vyštukován, kuchyňská linka původní, jádro umakartové, sušárna na patře, sklep, kolárna. Možnost připojení pevné linky, kabelové televize a internetu.

Dům po rekonstrukci – zaspárován, plastová okna a dveře, stoupačky v plastu, ve výstavbě vlastní kotelna (každý vchod domu bude mít vlastní zdroj tepla a teplé vody – levnější vytápění a tepl. voda, v provozu od příští topné sezony). Velmi dobře fungující vedení sdružení vlastníků.

U domu dětské hřiště, parkoviště. V blízkosti prodejna potravin, základní škola, školka, les.

Property Characteristics

Listing ID57231
Layout3+1
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha76
Floor4
Building typePrefab concrete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.