Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 2 bedroom • 100 m² without real estateOstroměř - Ostroměř, Královéhradecký Region

Ostroměř - Ostroměř, Královéhradecký RegionPartially equipped
PriceCZK 1,300,000


Nabízíme k prodeji poloviční podíl na domě (celková plocha cca 200m + podsklepení) a zahradě (celková plocha přes 2200m) v centru Ostroměře. Ta nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně vlakového a autobusového spojení.

Dům je rozdělen na dvě bytové jednotky (možnost katastrálního rozdělení), které jsou odděleny společnou vstupní halou. Prodávající užívá byt v prvním patře domu, plocha cca 60m, druhý byt je v přízemí. Byt je v původním zachovalém stavu. Okna nová plastová. Aktuálně částečně vybaven nábytkem, po domluvě možnost vyklizení. Byt je způsobilý k užívání, ale pro náročnějšího kupujícího nabízí prostor k rekonstrukci dle jeho představ, a to včetně možného rozšíření o půdní prostory (40m)!

Předmětem prodeje je i zahrada - prodávající využívá její zadní polovinu (opět možnost katastrálního rozdělení mezi dva majitele), která nabízí naprostý klid. Na zahradě je několik plodících ovocných stromů (jabloně, hrušeň, třešeň, višeň, švestka, ořech ...) a keřů, skleník, kůlna, studna ... Pozor - je zde možnost výstavby rodinného domu! K této parcele navíc vede i samostatná příjezdová cesta.

Více informací rádi sdělíme telefonicky či emailem. Doporučujeme prohlídku. V případě slušného a rychlého jednání je o ceně možno jednat!

Property Characteristics

Listing ID571847
Layout2 bedroom
Plot space1,101
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha100
Fully furnishedPartly
Floor2
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.