Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 44 m² without real estateZalužanská, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský Region

Zalužanská, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,560,000


Nabízím k prodeji byt o rozloze 44,7 m2 + sklep 2 m2, v 5. patře v ulici Zalužanská v Mladé Boleslavi, se dvěma samostatnými pokoji, koupelnou se sprchový koutem, odděleným WC, chodbou a kuchyní. Oba pokoje mají rozlohu 12 m2 a je v nich PVC, respektive koberec. Byt je celkově ve velmi dobrém stavu. Před několika lety prošel výraznou rekonstrukcí (nové zděné jádro, rozvody elektriky, stoupačky, plastová okna atd.). Byt přenechám částečně vybavený - 2 šatní skříně, botník, trouba se sporákem, lednice, pohovka a po dohodě i ostatní nábytek.

V nejbližším okolí je veškerá občanská vybavenost - obchody (Lidl, Penny, Albert, Baumax), škola, mateřská školka, dětské a sportovní hřiště, autobusová zastávka MHD, koupaliště, 6. brána do závodu Škoda Auto, nájezd na dálnici atd.

Velkou výhodou je velké parkoviště naproti domu, díky kterému je zde dostatek míst pro parkování po celý den. Samotný dům má 7 pater a disponuje dvěma výtahy. Minulý rok se na domě dělala nová střecha a ventilace, letos se rekonstruují sklepní kóje, montují nové zvonky a vstupní dveře. V domě se topí elektřinou. Dle energetického štítku z roku 2014, je dům v kategorii C - úsporná, jediným nedostatkem byla právě střecha. Náklady na bydlení pro dvě osoby jsou cca 4500kč měsíčně. Nastěhování možné dle domluvy, nejlépe však od ledna 2020.

Kontakt: javurekfilip8@seznam.cz

Property Characteristics

Listing ID571837
Layout2 bedroom
Available from01/01/2020
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
Užitná plocha44
Fully furnishedPartly
Floor5
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.