Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 54 m² without real estateHrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský Region

Reserved
Hrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 3,680,000


Nabízím k prodeji slunný byt 2+kk v osobním vlastnictví o celkové ploše 53,55 m² + sklep 2,34 m², ve velmi klidné a vyhledávané lokalitě Brno - Medlánky na ulici Hrázka. Byt je orientován na jihozápadní stranu v 3.NP cihlové novostavby z roku 2008.

V bytě se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem (16,60 m²), ložnice (12,45 m²) s velkou vestavnou skříní, prostorná šatna (2,70 m²), koupelna (3,85 m²) se sprchovým koutem a samostatné WC (1,60 m²), které jsou neprůchozí a přístupné z rozlehlé předsíně (8,95 m²). K bytu náleží zděný sklep (2,34 m²) a balkón (7,40 m²). Kuchyňská linka je vybavená elektrospotřebiči zn. Whirlpool (sklokeramická varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba, myčka). V předsíni je umístěna vestavná šatní skříň.

V bytě je přípojka k internetu (UPC) a STA. V domě je společná kočárkárna a kolárna.

Dům má vlastní plynovou kotelnou a každý byt má tepelný zásobník, což výrazně snižuje náklady na vytápění a teplou vodu. Náklady na bydlení jsou cca 2.500 Kč/měsíc (včetně fondu oprav a energií).

Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) je třídy "B". Velmi nízké náklady na bydlení.

Byt se nachází v klidné čtvrti s výbornou občanskou vybaveností a dostupností přímo do centra. V blízkosti je zastávka MHD (5 minut chůze). V těsné blízkosti se nalézá přírodní rezervace, zámecký park, mateřská školka, škola, dětská hřiště, sportovní areál, plavecký bazén, sportovní letiště, několik restaurací, technologický park, VUT.

Inzerát je pouze pro konečné zájemce. RK nevolejte!

Property Characteristics

Listing ID571573
Layout2+kk
Available from01/10/2019
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha54
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.