Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+1 • 176 m² without real estateKubalova, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský Region

Kubalova, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský RegionPartially equipped
PriceCZK 4,700,000


Prodáme dvoupodlažní řadovku ve starší zástavbě v Ostravě Výškovicích, v klidné a příjemné lokalitě, zast. plocha 88m2, obytná plocha cca 176m2. V přízemí garáž pro jedno auto s montážním kanálem pro opravy, z garáže vstup do technického přízemí, ve kterém jsou umístěny dva menší sklípky + 1 technická místnost se sprchovým koutem a pračkou, která se dá využít i jako kancelář pro podnikání.

Následuje vstup na terasu s krbem, z terasy vstup na zahradu o ploše 140m2. V celém domě nová plastová okna se žaluziemi, v 1. np v obývacím pokoji nová plovoučka, vnitřní krb umělecky zdobený s výborným tahem, umělecká plastika na stěně, vstup na balkón posuvnými plastovými dveřmi, v blízkosti malá koupelna s WC a umyvadlem. Následuje prostorná kuchyně se zachovalou kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, z kuchyně vstup do jídelny. Topení TUV. Dispoziční středové umístění domu snižuje náklady na topení, neboť obvodové stěny jsou vytápěny sousedními řadovkami.

V 2. np 4 menší pokoje, zbouráním lehkých příček lze vybudovat 2 větší pokoje, prostorná koupelna s vanou a umyvadlem, samostatné WC. Vše v původním stavu. Nový majitel si interiér může přizpůsobit svému vkusu. Nové bezpečnostní vchodové dveře. Před domem stání pro dvě auta.

Veškerá infrastruktura v dosahu do 300m - Billa, tržnice, včetně MHD a tramvajové zastávky. Dům je vhodný pro vícečlennou mladou rodinu s možností využití přízemní části domu k podnikání nebo provozování živnosti. Bližší informace při prohlídce.

Při rychlém jednání možná sleva.

Property Characteristics

Listing ID571156
Layout6+1
Available from02/01/2020
Floor2
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha176
Fully furnishedPartly
Plot space320
OwnershipPersonal
EPCF - Velmi nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.