Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1533 m² bez realitkyPárnica - Párnica, Žilinský Region

Párnica - Párnica, Žilinský Region
Price€49,000


Ponúkam výnimočný stavebný pozemok na predaj v Párnici. Vzhľadom na stav v realitách na Orave a pri zhodnotení ostatných pozemkov na predaj je táto ponuka bezkonkurenčná. Pozemok je určený územným plánom obce na zastavanie, je vysporiadaný, má priamy prístup k obecnej panelovej ceste, 5 metrov od hranice pozemku je voda, 15 metrov od hranice pozemku je elektrina - všetko dostupné pre nové bývanie.

Pozemok je celý deň zaliaty slnkom a napriek tomu, že je len kúsok od centra obce, je tu ticho a ničím nerušený pokoj, žiadny hluk z dopravy a nádherný výhľad na Choč, Šíp alebo Lysicu. Párnicu máte vo výhľade ako na dlani a je to len pár kilometrov do Dolného Kubína za športom, kultúrou, či nákupmi.

Celková výmera je 1533 m2 a to zaručuje dostatok miesta pre dom, záhradu, ale aj priestor na hranie pre deti, relaxačnú zónu, či vytúžený ovocný sad.

Property Characteristics

Listing ID571128
Fully furnishedUnfurnished
Floor space1,533
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.