Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+1 • 220 m² bez realitkyDružstevná, Trenčín - Trenčín, Trenčiansky Region

Družstevná, Trenčín - Trenčín, Trenčiansky RegionEquipped
Price€194,000


Rodinný dom v TN - Družstevná, 6 izb., podpivničený, záhrada

K dispozícii ihneď.

Na predaj ponúkam rodinný dom v meste Trenčín, v atraktívnej lokalite Dlhé Hony (Družstevná) na tichej a bezpečnej ulici, do 15 minút pešo do centra mesta. Dom je súčasťou dvojdomu v pôvodnom stave, má 2 nadzemné podlažia a je kompletne podpivničený (vrátane garáže). Vďaka dispozícii sa dá využiť ako dva byty, viacgeneračný dom alebo ako sídlo firmy. Dom má napojenia na všetky IS a priestrannú záhradu. Celková plocha pozemku 547m2, zastavaná plocha 98m2, úžitková plocha 220m2. Priemerné mesačné náklady sú cca 160 EUR. Nový plynový kotol aj bojler na vodu.

Na spodnom podlaží sa nachádzajú okrem chodby tri izby (z toho dve priechodné), kuchyňa, samostatná špajza a kúpeľňa s oddeleným WC.

Na hornom poschodí sa nachádzajú okrem chodby taktiež tri izby (z toho jedna s balkónom a druhá s terasou a výhľadom do záhrady) a menšia kúpeľňa spojená s WC.

V rámci pivnice sú k dispozícii dve veľké miestnosti, garáž a technická miestnosť.

Záhrada sa rozprestiera okolo celého domu. Prvá časť záhrady ponúka priestrannú plochu na vybudovanie krásneho trávnika, sedenia alebo záhonov, nachádzajú sa tu bobuľové kríky, čerešňové stromy a magnólie. Zadná časť záhrady ponúka okrem vjazdu do garáže aj skvelú odrodu sladkého hrozna.

Lokalita je príjemná a tichá, do centra mesta sa dostanete pešo do 15 minút. V tesnej blízkosti sa nachádzajú obchody LIDL, Kaufland, veľké detské ihrisko, školy, reštaurácia. Do 10 minút pešo nemocnica, trh, ďalšie obchody. Plná občianska vybavenosť.

Dom sa dá využívať aj v pôvodnom stave, momentálne je obývaný až do momentu predaja. Súčasťou predaja je aj nábytok (dohoda možná). Pre moderné využitie domu odporúčame rekonštrukciu - po dohode vieme zabezpečiť zľavu na rekonštrukciu domu, výrobu nábytku, úpravu záhrady, stavbu terasy či pergoly a podobne (rodinná firma).

Property Characteristics

Listing ID570791
Layout6+1
Available from12/08/2019
Floor3
Building typeBrick
Floor space220
Fully furnishedFully furnished
Plot space547
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.