Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale Studio • 25 m² without real estateVokovická, Prague - Vokovice

Vokovická, Prague - Vokovice
PriceCZK 2,999,000


Prodám byt 1+kk v osobním vlastnictví o celkové výměře 25 m2. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 1,1 m2 v suterénu domu. Byt se nachází v posledním patře panelového domu, který disponuje dvěma novými výtahy. Dům je položen v klidné části Praha 6 - Vokovice, ulice Vokovická. Dům prošel rekonstrukcí (nové výtahy, plastová okna, nové vnitřní interiéry, zateplení budovy a střechy).

Byt je v původním stavu a skládá se z předsíně a kuchyňského koutu, koupelny se sprchovým koutem a WC a dále obývacím pokojem s komorou, který má okna s nádherným výhledem na panoramata Prahy, Pražský hrad, Petřiny i Žižkovskou věž. Okna jsou orientována na východní stranu. Vytápění je řešeno ústředním dálkovým topením s měřidly na radiátorech. K bytu lze využít lodžii na patře, která je výhradně určena pro bytovou jednotku s vlastním klíčem od dané lodžie. Připojení k internetu a ke kabelové televizi na základě poskytovatelů telekomunikačních služeb UPC nebo Pe3ny Net.

Velmi žádaná lokalita s veškerou občanskou vybaveností a vynikající dostupností MHD, stanice autobusu s přímým spojením na letiště a tramvajová zastávka jsou nedaleko domu s návazností na metro "A" Nádraží Veleslavín, cca 100 metrů od domu. Měsíční poplatky 2480 ,- Kč + elektřina dle spotřeby. Byt je k dispozici ihned.

Property Characteristics

Listing ID569811
LayoutStudio
Available from26/08/2019
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha25
Fully furnishedUnfurnished
Floor12
Building typePrefab concrete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.