Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 126 m² bez realitkyProsečská, Jablonec nad Nisou - Proseč nad Nisou, Liberecký Region

Prosečská, Jablonec nad Nisou - Proseč nad Nisou, Liberecký Region
PriceCZK 5,990,000


Chcete bydlet v novém ale ve stylovém poloroubeném rodinném domě?

Prodám rodinný dům ve stylu roubenky užitné plochy 126m2. Objekt je vhodný jak pro trvalé bydlení nebo pro rekreační účely. Dům prošel kompletní pečlivou rekonstrukcí - podlahových ploch (v domě je podlahové vytápění doplněné přímotopy), nových oken, koupelny + WC, rohové kuchyně se spotřebiči, veškeré vnitřní instalace (elektro, voda, kanalizace), vnitřní omítky a zateplení celého domu - vše nové.

Dispozice: přízemí domu je řešeno velkou obytnou místností s kuchyní a vstupem na terasu přes francouzské dveře. Dále koupelna s WC, předsíně, prostorné šatny či skladu a chodby. Dřevěné schodiště do patra. V patře je prostorná místnost – ložnice a dětský pokoj se střešním oknem. V chodbě v patře je prostor pro vytvoření šatny.

Dostatečnou zásobu vody zajišťují 3 prameny, které jsou na pozemku a tyto jsou svedeny do podzemní nádrže. Objekt je součástí st. parcely o výměře 129 m2 a náleží k němu přilehlé pozemky o výměře 1787. Předzahrádka a terasa umožňují prostor na grilování, posezení, pěstování bylinek, či zeleniny. Dobrá občanská vybavenost a dostupnost do Liberce - Jablonce. Další informace sdělím osobně při prohlídce. Jsem přímý majitel.

Property Characteristics

Listing ID569649
LayoutOther
Available from31/08/2019
Floor2
Building typeOther
RizikaPrověřit »
Floor space126
Fully furnishedUnfurnished
Plot space1,787
OwnershipPersonal
EPCB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.