Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 75 m² bez realitkyKlatovská, Brno - Ponava, Jihomoravský Region

Reserved
Klatovská, Brno - Ponava, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 17,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 35,000


Nabízím k pronájmu zařízený byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+kk na ulici Klatovská ve vyhledávané a žádané lokalitě Královo Pole. Byt se nachází v novostavbě “Erasmus", která je vzdálena od středu města pouhých 8 minut. V blízkém okolí se nachází významné vysoké školy jako Univerzita obrany, Právnická fakulta MU, Fakulta informatiky MU nebo Fakulta stavební VUT. Budova má celkem 9 pater a 2 podzemní patra garážových stání. Byt je má celkovou podlahovou plochou 75,8 m2 včetně balkonu a terasy. Podlahu tvoří dřevěné parkety v kombinaci s dlažbou. Kuchyňská linka na míru má vestavné spotřebiče (pečící horkovzdušná trouba, indukční varná deska, digestoř, myčka, lednice). Vytápění bytu je centrální s kalorimetrem v bytě. Koupelna s vanou a toaletou má pračku. Úložná kapacita je řešená vestavěnými skříněmi v ložnici. Součástí je i TV 65” včetně satelitu (HBO) a internet 200Mb/s (optika) v ceně nájmu. PENB B. K bytu lze pronajmout garážové stání (+2000) a sklep (+750). Kauce je dvouměsíční platba.

K dispozici k zahájení nájmu v rozsahu od 1.8.2019 do 1.10.2019. Současný nájemce podal výpověď z nájmu s tříměsíční výpovědní lhůtou a dohodou lze uvolnit hned.

Property Characteristics

Listing ID569115
Layout2+kk
Available from29/07/2019
Floor1
Building typeBrick
Floor space75
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.