Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 50 m² without real estateJílkova, Brno - Židenice, Jihomoravský Region

Jílkova, Brno - Židenice, Jihomoravský RegionPublic transport 1 minute of walking • Equipped
Monthly rentCZK 14,000

+ Service chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 17,000


Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1, na ulici Jílkova č. 217, Brno - Židenice, cca. 10 minut od centra. Byt se nachází v 2. NP zrevitalizovaného cihlového domu a nabízí se kompletně zařízený. Celková plocha bytu je 50m2. Byt je po kompletní rekonstrukci. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou, elektrickou indukční varnou deskou, troubou a lednicí. Ložnice je zařízena velkou šatní skříní a maželskou postelí. Obývací pokoj je vybaven sedací soupravou, komodou, psacím stolem a knihovnou. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a pračka. Toaleta je v oddělené místnosti. Včetně připojení k internetu a kabelové televize. Vhodné pro jednotlivce i pár. V blízkosti domu se nachází zastávky MHD, restaurace, obchodní centrum a veškerá další občanská vybavenost. Byt je kousek od cyklostezky kolem Svitavy Možnost zajištění jednorázového nebo pravidelného úklidu. Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě. Energetická třída C. Volné ihned.

We offer 2 bedroom apartment (with separate dining room and kitchen) on the Jilkova street no. 217 in the Brno Zidenice, approx. 10 mins from the city centre. The apartment is fully equipped and located on the 2nd floor of recently reconstructed building. Total floor space is 50m2. The apartment was recently fully renovated. The kitchen is equipped with new kitchen cabinets, oven, induction hob and fridge. The sleeping room is fitted with large wardrobe and queen size bed. The living room is equipped by sofa, dresser, bookshelf and office desk. In the bathroom there are shower enclosure, sink and washing machine. The toilet is in separate room. Internet and cable TV included. Nearby you can find public transport station, restaurant, shopping mall and sporting facilities. The apartment is close to the cycling pathway alongside Svitava river. We can arrange an one-off or regular cleaning. The apartment is available from now. Energy class C.

If interested please feel free to contact me.

Property Characteristics

Listing ID568740
Layout2 bedroom
Available from01/03/2022
Floor2
Building typeBrick
HeatingCentral
Užitná plocha50
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
ReconstructionComplete

Additional information

MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportUzavřená
🚶 103 m (1 min)
Post officeBrno 15
🚶 794 m (10 min)
ShopBrněnka
🚶 487 m (6 min)
BankFio banka Brno
🚘 1,495 m (4 min)
RestaurantPastouška
🚶 11 m (0 min)
PharmacyU lázní
🚶 734 m (9 min)
SchoolMŠ speciální, ZŠ speciální a Praktická škola Elpis
🚘 1,067 m (3 min)
KindergardenMŠ Křenová
🚘 1,243 m (3 min)
Sports fieldSquash Slovan Brno
🚘 1,360 m (3 min)
Playground
🚶 599 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.