Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

House for sale 3+1 • 100 m² without real estatePod Viaduktem, Dolní Poustevna - Horní Poustevna, Ústecký Region

Pod Viaduktem, Dolní Poustevna - Horní Poustevna, Ústecký RegionEquipped
PriceCZK 1,800,000


Krásný, malebný, útulný Dům, který může sloužit jak k rekreačním účelům tak i ke stálému bydlení. Topení je řešeno plynovým kotlem přes radiátory (letos instalováno), protože k domu je natažen plyn. Další varianta můžou být zcela nová kachlová kamna( letos pořízena). Dům má nízké stropy (2,2m), lze mimo největší mrazy dům pohodlně vytopit pouze dřevem. Střecha je zateplená. Komín byl letos zcela nově z rekonstruován v četně vložky. Okna jsou plastová a těsní. Ve sklepě se nachází studna, která je vyvedená do domu. Voda pravděpodobně není pitná ale nikdy jsme testy nedělali. Každopádně je čirá a nepáchne. Dá se s ní pohodlně koupat atd. V přízemí ze nachází velký otevřený prostor (kuchyň + obývák) který je také dobře prosvětlený, kuchyňská linka byla zakoupena na míru a je z kvalitního mat. sporák je el. V zadní části domu je menší místnost, kde se nachází plynový kotel a vstup do koupelny.

Odpad je řešen přepadovou jímkou. Internet je od vodafonu (ostatní operátoři nemají tak silný signál) přes vzduch. Televize může byt event. vyřešena také internetem. V prvním patře se pak nachází ložnice a dětský pokoj.

Co je však ta největší přidaná hodnota u tohoto objektu je soukromí, klid, žádné světelné znečištění, žádní přímí sousedé (nikoho nevidíte a neslyšíte) . v ceně jsou také tyto dva pozemky P. č. 641/2 a P. č. 637/1. Druhý pozemek je přímo vedle potoka a jde o rovný povrch s rozlohou 885m2 takže ideální na trampolínu, hřiště atd...Vzhledem k umístění objektu máte jistotu že vám nikdo nezačne stavět před barákem. Jde o ideální nabídku pro ty, kteří hledají klid a chtějí se nastěhovat do hotového domu.

Property Characteristics

Listing ID568106
Layout3+1
Available from01/08/2019
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Floor space100
Fully furnishedFully furnished
Plot space1,030
OwnershipPersonal
EPCC

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.