Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 214 m² without real estateNovotného, Hostivice - Litovice, Středočeský Region

Novotného, Hostivice - Litovice, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 10,890,000


Nabizim k prodeji INVESTIČNÍ RODINNÝ DŮM se třemi bytovými jednotkami, umístěný v zástavbě rodinných domů v Hostivicich.

V přízemí se nachází první byt 2kk cca 86m2 s krbem, dále v 1.patře je byt 2kk cca 46m2 a poslední z bytů 1kk o výměře 36m2.

Dům je po celkové rekonstrukci, která se prováděla v roce 2008, kdy z původního domu byly zachovány jen obvodové zdi. Nová střecha, byty nahoře byly kompletně nově dělané. Byt v přízemí po kompletní rekonstrukci. Stav objektu je velmi dobrý. V době rekonstrukce byla prováděná izolace spodku pro zabránění podzemní vlhkosti. Byly zde instalované protipožární dveře, před domem je parkování pro několik vozidel a velká zahrada. Fasáda domu je jako jediná nedodělaná.

Dům je výnosový, nájem z bytů je cca 500 000 Kc za rok.

Hostivice nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost. V dojezdové vzdálenosti do 5 min. se nachází OC zličín s kompletní škálou obchodů. V blízké vzdálenosti od domu se nachází dvě školy společně s mateřskou školou. Stavba domu je smíšená. Dům je napojený na obecní vodovod. Topení plynové. Je zde udělaná kanalizace. V současné době je na domě navedena internet O2. Elektřina v domě je 230V i 320V. Perfektní napojeni autem na obchvat či do centra. Pred domem vede asfaltová komunikace.

V případě zájmu volejte +420 770 172 251 nebo e-mailem daniel.klapka@dkenterprise.cz

Property Characteristics

Listing ID568013
LayoutOther
Available from17/07/2019
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha214
Fully furnishedFully furnished
Plot space1,158
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.