Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+1 • 251 m² bez realitkyPotocká, Ivanka pri Dunaji - Ivanka pri Dunaji, Bratislavský Region

Potocká, Ivanka pri Dunaji - Ivanka pri Dunaji, Bratislavský RegionEquipped
Price€239,900


Rodinný 5izbový dom po kompletnej rekonštrukcii v centre obce Ivánka pri Dunaji. Dom má prístup z dvoch strán, ako z ulice tak aj z udržiavanej záhrady, kde sa dajú zaparkovať až tri auta. Dom o výmere 251 m2 má dve poschodia a je čiastočne podpivničený (2/3). Dom je slnečný s orientáciou okien na východ a západ. Velkosť pozemku je 400m2.

Na prízemí, ktoré má výmeru 119 m2, sa nachádzajú dva vstupy, priestranná hala s kuchyňou a jedálenským kútom, 2 izby (obývacia izba a spálňa), šatník, kúpeľňa a samostatné WC, drevené schodisko na poschodie a do pivnice.

Možnosť dvojgeneračnej úpravy, pretože sa v podkroví nachádza samostatne využiteľný 2-izbový byt, pozostávajúci z centrálnej obývacej izby s kuchynským kútom, spálne, menšej izby a kúpeľne so sprchovým kútom a WC a terasou orientovanou do záhrady. Výmera podkrovia je 71,2 m2.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete, má kamerový systém, vyregulované plynové kúrenie, samostatnú studňu na pozemku s elektrickým čerpadlom, pre šetrné zalievanie záhrady.

Property Characteristics

Listing ID567030
Layout5+1
Available from31/07/2019
Floor2
Building typeBrick
Floor space251
Fully furnishedFully furnished
Plot space400
OwnershipPersonal
EPCC

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.