Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 80 m² without real estateEvropská, Prague - Vokovice

Evropská, Prague - Vokovice
PriceCZK 5,250,000


Útulný, slunný byt s krásným výhledem se dvěma lodžiemi a šatnou v 7. podlaží bytového domu s dvěma výtahy. Bytový dům se nachází v rezidenční lokalitě Červený vrch s množstvím zeleně, sportovišť, škol, nedaleko stanice metra A Bořislavka a přírodního parku Divoká Šárka.

Dispozici bytu tvoří vstupní chodba s šatnou a místem pro vestavěnou skříň, obývací pokoj s lodžií a širokými dveřmi do kuchyně s jídelním koutem a spíží, dvě ložnice jedna s lodžií, koupelna a samostatné WC. K bytu náleží také sklepní kóje. Byt je vybaven platovými okny, zasklenými lodžiemi, plovoucími podlahami, dlažbou a kuchyňskou linkou. Samotný byt má rozlohu 73 m2, 2 lodžie celkem 6 m2, sklep 1,5 m2. Jedná se o byt družstevní se splacenou anuitou. Bytový dům prošel kompletní revitalizací a v současné době se dokončuje rekonstrukce sklepních prostor. V domě prošly kompletní rekonstrukcí také všechny lodžie a oba výtahy, osobní i nákladní.

V dochozí vzdálenosti bytu je stanice metra A Bořislavka, přírodní park Divoká Šárka, obchodní centrum, pošta, státní i soukromá školní zařízení.

Stav bytu odpovídá stáří a pro zvýšení komfortu bydlení doporučuji provést rekonstrukci.

Property Characteristics

Listing ID566564
Layout3+1
Available from02/07/2019
OwnershipCooperative
Užitná plocha80
Fully furnishedUnfurnished
Floor7
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.