Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 59 m² without real estateZakšínská, Prague - Střížkov

Reserved
Zakšínská, Prague - StřížkovPublic transport 4 minutes of walking • Lift
Monthly rentCZK 12,760

+ Service chargesCZK 2,240
+ Refundable depositCZK 25,520


Před rokem nový 2+kk 59 m2 včetně zastřešeného balkonu 5,4 m2. Ve vynikající lokalitě u stanice metra Střížkov, Praha 9, Zakšínská 627/1, 505/C3. Byt je 1 rok používaný, vše před rokem nové, k dlouhodobému pronájmu, NEKUŘÁCKÝ, podmínka BEZ ZVÍŘAT. Situován v 5. patře, které je díky garážím výškově o patro výše. Pohodlný bezbariérový vstup a bezklíčové odemykání vchodu, prostorný výtah.

POPLATKY: 2 240 Kč jsou kompletní včetně tepla, vody a teplé vody, ale bez elektřiny (nyní je záloha nastavena na 710 Kč). Všechny zálohy budou ročně vyúčtovány na základě Vaší spotřeby. Nyní jsou přibližně pro 2 dospělé a 2 děti.

LOKALITA: Dům má reprezentativní vstup i okolí (zeleň, noční osvětlení atd.) a jde o předposlední novostavbu v klidné a neprůjezdné lokalitě, kde vzniká více než 8 000 m2 zeleně, dvě jezírka a dvě dětská hřiště. Blízkost parku Přátelství, který se bude rozšiřovat, a kompletní městská infrastruktura a služby v okolí, tvoří nyní jednu z nejoblíbenějších rezidenčních lokalit hlavního města. Je zde dokonce i možnost sáňkování. Okna a balkon směřují do neprůjezdného prostoru.

OBČANSKÁ VYBAVENOST je kompletní - moderní zástavba, přesto plná zeleně, má výbornou občanskou vybavenost a představuje ideální místo k bydlení. Jsou zde veškeré služby potřebné ke každodennímu životu: 2 minuty od domu je poliklinika s lékařskou pohotovostí a lékárnou, nedaleko se nachází pošta, banka, bankomaty, obchody, supermarkety, restaurace, policie, dvě ZŠ, MŠ, jesle, střední průmyslová škola a gymnázium. Do obchodního centra Letňany, plaveckého bazénu, zimního stadionu či multikina se lze dostat autem či autobusem během několika minut. Blízko jsou k dispozici sportovní areály, bobová dráha, dětská hřiště, altánek, lavičky a další.

DOPRAVNÍ SPOJENÍ je ideální - 1 minuta chůze na autobusovou zastávku, metro 5 minut, za 15 minut v centru města. Lokalita má skvělou dopravní dostupnost do centra Prahy nejen díky stanici metra C – Střížkov, ale také díky rozsáhlé autobusové síti.

VYBAVENÍ - byt tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem se sklokeramickou deskou, troubou s grilem a horkým vzduchem, přípravou pro myčku, mikrovlnnou troubu a lednici. Dále ložnice s kobercem, koupelna s vanou, WC, umyvadlem, zrcadlem a přípravou pro pračku. Do samostatné prostorné komory je vstup z chodby, stejně jako do ostatních místností. Z obývacího pokoje je vstup na balkon, který poskytuje užitečný zastřešený prostor s výhledem do klidné zóny. Na oknech jsou celostínící horizontální interiérové žaluzie. Možnost UPC nebo AIM - internet, chytrá TV, telefon.

Property Characteristics

Listing ID565639
Layout2+kk
Available from01/11/2020
Floor5
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
Užitná plocha59
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
HeatingDistance

Additional information

Balcony
MHD 5 minutes on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportPoliklinika Prosek
\uD83D\uDEB6 410 m (5 min)
Post officePraha 9
\uD83D\uDE98 1,602 m (5 min)
ShopSamoobsluha
\uD83D\uDEB6 255 m (3 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDE98 1,376 m (4 min)
RestaurantKlub Prosek
\uD83D\uDEB6 664 m (8 min)
Pharmacy
\uD83D\uDEB6 529 m (6 min)
SchoolZŠ Novoborská
\uD83D\uDEB6 552 m (7 min)
KindergardenMŠ Šluknovská 328
\uD83D\uDEB6 478 m (6 min)
Sports fieldTJ Střížkov
\uD83D\uDE98 1,902 m (5 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 52 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.