Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 34 m² without real estateLazebnická, Jihlava - Jihlava, Vysočina Region

Lazebnická, Jihlava - Jihlava, Vysočina RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 7,000

+ Service chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 14,000


Nabízím k pronájmu byt 1+kk o výměře 34 m2, k dispozici ihned. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží nově zrekonstruovaného historického domu v centru Jihlavy. Součástí vybavení bytu je kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, troubou a digestoří, lednice smrazákem, pračka, domácí telefon, možnost připojení na internet, požární a bezpečnostní signalizace. V bytě je kvalitní vinylová podlaha, v koupelně se sprchovým koutem, závěsným wc a umyvadlem je dlažba a obklady. Teplo a teplá voda jsou dodávány z centrální plynové kotelny, umístěné v 1. NP domu. Anténní rozvody a kamerový systém zvyšují komfort bydlení. Ve vnitrobloku je společná zahrádka sloužící všem uživatelům domu. Úklid společných prostor a správu domu zajišťuje pronajímatel.

Dům se nachazí necele 2 minuty chůze od hlavního náměstí - obchody, banka,

pošta, lékárna i MHD na dosah, stejně tak i nákupní centrum CITY PARK. Za několik minut se můžete procházet lesoparkem Heulos nebo ZOO. Požadovaná výše nájemného je 7000 kč + 1500 kč náklady za poskytované služby. Požaduji vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmů. Smlouva na elektrickou energii se přepisuje na nájemce a úhrada je v jeho režii.

Možnost dlouhodobého pronájmu.

Tel. 608213287

Property Characteristics

Listing ID565056
LayoutStudio
Available from01/11/2019
OwnershipPersonal
Užitná plocha34
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.